![0_1521989549273_20180325_153053.jpg](/assets/uploads/files/1521989624164-20180325_153053-resized.jpg)
Ponieważ zbieramy na utrzymanie puczatu, więc postanowiłam poświęcić moje lakiery do paznokci w szczytnej sprawie :) Za każdą wpłatę na konto JaPy z darowizną na puczat wyślę Ci jeden dowolnie wybrany przez Ciebie lakier z tych widocznych na zdjęciu w formie gratisu :) Sprawa wygląda następująco: Ty wpłacasz na puczat, po pojawieniu się na liście darowizny kontaktujesz się ze mną przez puczat a ja wysyłam CI dowolnie wybrany przez CIebie lakier (z tych ze zdjęcia). Lakiery są piękne, w większości markowe i trwałe. Polecam, typasek.
Lakiery lista:
Lakiery kolejno od góry od lewej:
1)Lakier do paznokci Hello Pirate! BeBeauty Numer produktu 13 (pierwszy rząd od lewej)
2)LadyCode /Bell/, Quick-dry Nail Enamel, Szybkoschnący lakier do paznokci (pierwszy rząd w środku)
3)Lakier do paznokci Hello Pirate! BeBeauty 06 (pierwszy rząd od prawej)
4) Maybelline, Super Stay 7 Days, Gel Nail Color - Lakier do paznokci w założeniu mający utrzymać się na paznokciach przez 7 dni (tydzień)
5) Bell French Manicure Nail Enamel, lakier do paznokci do francuskiego manicure
6) Maybelline, Express Manicure, Instant Smoothing Care - Baza wygładzająca
7) Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry 160 - obłędny modny miętowy :)
8) Astor Quick & Shine - 602 Lady In Black Szybkoschnący lakier do paznokci
9) Rimmel I Love Lasting Finish Lakier Do Paznokci 035 Wine Not