FORUM Piękny Umysł

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Zapraszamy na nasz czat :: https://puczat.pl

Lakiery do paznokci Rimmel, Maybelline, Astor itp w zamian za wpłatę na puczat

Oddam / Sprzedam
    1
    1
    844
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • typasek
      typasek pu-members last edited by typasek

0_1521989549273_20180325_153053.jpg Ponieważ zbieramy na utrzymanie puczatu, więc postanowiłam poświęcić moje lakiery do paznokci w szczytnej sprawie :) Za każdą wpłatę na konto JaPy z darowizną na puczat wyślę Ci jeden dowolnie wybrany przez Ciebie lakier z tych widocznych na zdjęciu w formie gratisu :) Sprawa wygląda następująco: Ty wpłacasz na puczat, po pojawieniu się na liście darowizny kontaktujesz się ze mną przez puczat a ja wysyłam CI dowolnie wybrany przez CIebie lakier (z tych ze zdjęcia). Lakiery są piękne, w większości markowe i trwałe. Polecam, typasek.
      Lakiery lista:
      Lakiery kolejno od góry od lewej:
      1)Lakier do paznokci Hello Pirate! BeBeauty Numer produktu 13 (pierwszy rząd od lewej)
      2)LadyCode /Bell/, Quick-dry Nail Enamel, Szybkoschnący lakier do paznokci (pierwszy rząd w środku)
      3)Lakier do paznokci Hello Pirate! BeBeauty 06 (pierwszy rząd od prawej)
      4) Maybelline, Super Stay 7 Days, Gel Nail Color - Lakier do paznokci w założeniu mający utrzymać się na paznokciach przez 7 dni (tydzień)
      5) Bell French Manicure Nail Enamel, lakier do paznokci do francuskiego manicure
      6) Maybelline, Express Manicure, Instant Smoothing Care - Baza wygładzająca
      7) Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry 160 - obłędny modny miętowy :)
      8) Astor Quick & Shine - 602 Lady In Black Szybkoschnący lakier do paznokci
      9) Rimmel I Love Lasting Finish Lakier Do Paznokci 035 Wine Not

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • First post
        Last post
      Copyright © 2005 - 2022 Społeczność Piękny Umysł made with NodeBB Contributors