FORUM Piękny Umysł

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Zapraszamy na nasz czat :: https://puczat.pl

kapie mi

Dyskusja ogólna
    2
    3
    571
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tua pu-members last edited by

Re: Niedługo lato - ruszamy z remontami…
      sucharek woda mi się leje do piwnicy, doradź ile trzeba wziąć kredytu żeby taras skuć i balkon oraz tak zabezpieczyć żeby nie ciekło hem , Ala

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Sucharek
        Sucharek pu-members last edited by

To już konkretny remont, bo to jest nie tyle co skuć co potem doprowadzić to do punktu wyjściowego.
        Mi ojciec powiedział bo chce remont łazienek robić 20 000.
        A to podobnie bo najpierw skuć, potem zrobić wylewkę trzeba, i płytki pewnie.

Chyba że skuć trzeba tylko troszkę i jakoś prowizorycznie da się to załatwić, jakieś odprowadzanie wody zrobić czy co.
        tua za mało danych co chcesz zrobić, jaka to powierzchnia, jak to ma wyglądać itp.

… hop hop hop ratunku jestem misiem o maleńkim rozumku
        hop hop hop ratunku z misia robią misia o maleńkim rozumku …

• T
          tua pu-members last edited by

Dziękuję sucharek za pomoc , naprowadziles mnie gdzie szukać materiałów i mam teraz przybliżony obraz co nas czeka . Sprawa jest pilna bo jakaś szczelina się zrobiła na styku stropu z tarasem . Kurczę 20.000tysia to dużo … bez kredytu się nie obędzie . Hm ale dziękuję jeszcze raz za rady 🤔

• First post
            Last post
          Copyright © 2005 - 2022 Społeczność Piękny Umysł made with NodeBB Contributors